3D HIFU ULTRAFORMER-V (хайфу) високо интензивен фокусиран ултразвук за стягане на кожата на лицето и тялото

Хайфу лифтинг стяга кожата на лицето и тялото с мигновен ефект.

Заличава стрии и бръчки, коригира подкожните мазнини, премахва белези.

Тези две снимки са направени преди и веднага след процедурата с най-новият ни апарат

Всички снимки са реални и нямат никакви корекции.

Бръчките се коригират мигновенно в определени проценти.

При следващи две снимки виждаме резултатът след 2 месеца.

Вече  можете да се възползвате от най-новият модел 3D HIFU LIFTING ULTRAFORMER-V  С МИГНОВЕН ЕФЕКТ В ОПРЕДЕЛЕНИ ПРОЦЕНТИ и с още по-големи възможности на настройки и още по-г0ляма дълбочина на проникване, което го прави най-успешният апарат до момента за стягане на седалище, бедра, корем и лице.

HIFU (хайфу)–технология от бъдещето, която ни прави по-красиви и млади със стегната кожа! Какво е това?HIFU е абревиатура и означава High Intensity Focused Ultrasound или Високо интензивен фокусиран ултразвук.Ултразвукът се среща в природата, а в модерната медицина ултразвукът намира все повече и повече приложения.
В света на естетиката – това е ЛИФТИНГ ефект , който не може да се постигне с нито една друга процедура!!!
Този метод е огромен пробив в неинвазивната естетичната медицина.
Високо интензивен фокусиран ултразвук (HIFU),който директно доставя топлинна енергия до SMAS слоя и подкожната тъкан, която стимулира подновяването на колагена в кожата и по този начин подобрява текстурата и намалява отпускането на кожата. HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото,но без никаква инвазивната хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура няма време за възстановяване. Също така, работи еднакво добре при всички цветове на кожата, за разлика от лазери и интензивни импулсни лампи, при които цвета на кожата е от значение. Кожата ще бъде вдигната и опъната наведнъж, и действието ще продължи до 3 години.

Това са резултати след вторият месец от процедурата.

Какви са преимуществата?
1. Високо ефективно опъване на кожата без операция.
2. Дълбочина на въздействие и дълготраен ефект.
3. Радикално подмладяване.
4. Надеждност и точност на процедурата.

5.  Стопява подкожните мазнини по тялото.

В деня на процедурата може да се върнете към обичайните си дейности, като може да има лек кратковременен дискомфорт, но като цяло протича безболезнено*, тъй като на тъканите е необходимо време за формиране на нови колагенови влакна. Ефектът от процедурата нараства в продължение от 4 до 6 месеца. Вие ще виждате резултатът от подобрение на кожата си всеки ден.

Не случайно тази процедура е хит в световен мащаб- без болка* без дискомфорт, а със страхотен ефект- КОЙ не иска такава процедура
„HIFU” е наистина иновационна технология,благодарение на която за първи път е постигната възможност неоперативно да се достигне до дълбокия слой на кожата. Това позволява да се трeтира слоя SMAS – „повърхностната мускулно-апоневрозна система” (Преди достигането на този слой е било възможно само по хирургичен начин)
Основният принцип на „HIFU” (high intensity focused ultrasound) технологията е възможността високо интензивните ултразвукови вълни да бъдат прецизно фокусирани и концентрирани точно в зоната на лечение. Така се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия в третираната зона (до 65°С) което води до образуване на точки на коагулация.В резултат на това колагеновите влакна се свиват и скъсяват ,а SMAS (повърхностна мускулно-апоневрозна система) намалява обема си,което води до лифтинг ефект. Останалите слоеве на кожата остават непокътнати и без риск за изгаряния.
SMAS Лифтинг HIFU се препоръчва както на жени така и на мъже във всяква възраст които имат множество външни признаци на стареене възникващи в следствие загубата на тонуса на кожната и мускулната структура на лицето.
ВИСОКО ИНТЕНЗИВНИЯТ УЛТРАЗВУК (ХайФу) една изключително подходяща за стягане на цялото тяло процедура- ръце, корем, дупе, вътрешна част на крака, зоната около колената,глезените.
Става въпрос за стягане на тяло в резултат на отпускане на цялата кожа !
Това не е процедура за отслабване !
Това е метод за коригиране и стягане на кожата след отслабване(за корекция на обиколки предлагаме най-успешната процедура( КРИОЛИПОЛИЗА http://lazercentar-ruse.com/protseduri/kriolipoliza) Но ефектът на лифтиране е очевиден във всички части на тялото и лицето!
Както обяснихме по-горе в резултат на създадената ендогенна топлина от високо интензивния ултразвук,колагеновите влакна се свиват и скъсяват , а SMAS (повърхностна мускулно-апоневрозна система) намалява обема си,което води до лифтинг ефект не само на лицето, но и на всички части от тялото.
Възможно е два или три дни след процедурата да се наблюдава леко подуване и отток в много редки случаи, но обикновенно се получава само зачервяване веднага след процедурата и отшумява до 30 мин. Лифтинг ефектът е строго индивидуален и до голяма степен зависи от времето на ремоделиране и обновяване на колагена в кожата, като ефекта от „HIFU” неоперативния SMAS-лифтинг се увеличава в продължение на 3-6 месеца.
Пепоръчитлни са 2-3 процедури за хора , които имат нормално изявени бръчки за възрастта си.За оптимален ефект се препоръчват 3-4 процедури като след тях обикновенно се наблюдава устойчив резултат с времетраене от 2-5 години.При хора с по-отпусната кожа могат да се прилагат и подържащи процедури между 2-6-8 месеца.
Показанияза „HIFU”– неоперативен SMAS лифтинг:
1.двойна брадичката
2.Загуба контура наскулите
3.Отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията
4.Загуба на контура на лицето, на контура на долната челюст
5.Задълбочаване на назолабиалните гънки
6.Увисване ъглите на устата
7.Отпускане на вежди и клепачи
8.Гравитационна птоза (отпускане) на лицето
9.Гравитационна птоза (отпускане) на тялото (корем, седалище, мишници и др.)
Противопоказания за „HIFU”– неоперативен SMAS лифтинг:
1.Открити рани, кожни лезии
2.Бременност, кърмене
3.Рак или тежко ендокринно заболяване
4.Тежките форми на акне по лицето и шията
5.Системно или локално кожно заболяване, при което е нарушен процеса на регенерация на кожата
6.При прием на антикоагулантни препарати
Бързият, дори по някога моментален лифтинг ефект постигнат чрез „HIFU”– неоперативения SMAS-лифтинге в резултат на два основнифактора:
1. Намаляване на обема на SMAS (повърхностната мускулно-апоневрозна система) и повдиганев резултат на точковата коагулация.
2. Свиване и съкращение на дължината на колагеновите влакна.
Процедурата не изисква анестезия или охлаждане. След процедурата няма „постоперативен” период. „HIFU” технологията за разлика от лазерите може да се използва при всеки тип кожа по всяко време на годината.
„HIFU” неоперативния SMAS-лифтинг е дългоочакваната процедурата за всеки, който се е замислил за необходимостта от опъване на кожата си, но не е посмял да прибегне до хирургията. При този метод за постигнето на тъй желаните впечатляващи резултати не е необходимо хирургично изрязване или скъсяванена кожата. Затова едно от основните предимства на „HIFU” неоперативния SMAS-лифтинг е, че след процедурата няма възстановителен период, а ефектът от него може да бъде сравнен с ефекта на една успешна пластична операция или поставяне на конци по лицето и тялото.
Смело може да се твърди, че този метод е огромен пробив в неинвазивната естетичната медицина. С него вече е възможно да изглеждате млада в продължение на много години без да се налага ползвате скалпел. Тази процедура може да бъде извършена дори и по време на обедната ви почивка ! Важно е да имате в предвид, че цената на този революционен метод е много по-ниска от цената на пластичните операции.
Иновативната „HIFU” технология позволява още напълно неинвазивното лечение на прекомерното изпотяване – „хиперхидроза”. Чрез „HIFU” технологията спирането на прекомерното изпотяване на зони като подмишници, ръце и крака вече може да се постигне без инжектиране на Botox или ботокс подобни препарати.

Поради високата ефективност, дълготраен лифтинг ефект, неинвазивност и възможност да се прилага целогодишно (няма сезонност), „HIFU” неоперативният SMAS-лифтинг на кожата и лечението на хиперхидрозата бързо спечелиха сърцата на много жени и мъже! Възполвайте се и вие!

*  без болка-апаратът се настройва според пациента и според неговата чувствителност на болка.
Запишете си час :0885321278

Град Русе улица Княжеска 26Б до Куклен театър