Deepskin

Грижа за кожата използвайки йонофорезна технология, която инжектира хранителна формула в клетките на кожата на лицето много по-ефективно, за да се постигне перфектен анти-ейдж резултат. Това терапия, която е напълно еквивалентна на мезотерапията и със същя ефект.

Ефективна

· Високо просмукване използвайки йонофореза.

· Директно проникване на хранителна формула в кожата.

Сигурна и надеждна

· Без раздразване на кожата, без опасност от пристрастяване, без странични ефекти.

· Преминати клинични тестове, патентована.

Сертификати – KC, CE, UL сертифицирана / CQC pending

Удобна

· Ръцете Ви са свободни.

· Компактен размер, лека и портативна.

Как работи – снимка 1

Технология без игли.

Без болка

Йонофорезна технология

Вкарва хранителните молекули в дермата на кожата чрез

Микро напрежение без да дразни кожата.

Ionic Infusion Mask Formula 6-V

Ексклузивно само за DeepSkin устройство

Ionic infusion essence съдържа ниацинамид и високо качествен витамин С, които помага за поддържането на блясъка и изчистването на различните тонове по лицето.

Комплекс от I.S4 и хиалуронова киселина подпомагат хидратацията и съживяват кожата. Специалната маска е изработена от бамбукови листа, които се прикрепват по лицето, за да се достави максималното количество йонизирани съставки чрез ниското напрежение от DeepSkin устройството.

Блясък

„Ниацинамид” компонент за изчистване на различните тонове по лицето и помага за изсветляването на кожата с деривати от високо качествен витамин С.

Борба с бръчките

Съдържанието на активен препарат против бръчки „аденозин” който помага за възвръщането на еластичността и мекотата на кожата.

Деривати от високо качествен витамин С

Съдържанието на деривати от високо качествен витамин С помагат за борбата с наранената кожа и тъмните петна, резултата е чиста и здрава кожа

Хидратиране

Изключителното свойство за хидратиране на хиалуроновата киселина , подпомага борбата със сухата и твърда кожа, резултата от процедурата е мека и добре хидратирана кожа.