HIFU LUFTING най-мощната процедура срещу бръчки,отпусната кожа,целулит и излишни обиколки

HIFU LIFTING е най-мощната процедура за борба с бръчките по лицето и отпуснатата кожа по тялото, заместител на филърите и ботоксът.САМО в нашият Лазерен Център предлагаме тази процедура с най-новото пето поколение HIFU апарат със специално разработен софтуер различен от всички познати до сега.Благодарение именно на този софтуер дължим най-голям успех на терапията прилагана в няколко центъра в България, които можем да наречем сериозни в услугите които предлагат.Светла Добрева специализира терапии за лице вече 13 години и не случайно налага и открива най-новите терапии и апарати в гр. Русе и страната за най-перфектни резултати.

 HIFU LIFTING унищожава без проблем ЦЕЛУЛИТА и ОТПУСНАТАТА кожа след раждане.ОФОРМЯ  перфектно КОНТУРА на тялото и лицето. Много клиенти се довериха и са доволни от терапията.Споделят, че най-накрая са намерили правилният център, който е успял да ги консултира правилно без да харчат излишни пари и да губят време.

Тайната на успехът си в грижата за кожата Светла Добрева дължи на многобройните обучения проведени от Дерматолози в България и чужбина.

За повече информация за HIFU LIFTING можете да прочетете тук http://lazercentar-ruse.com/protseduri/hifi-visoko-intenziven-fokusiran-ultrazvuk/